Kundservice | Bli företagskund                                                                       Skapa Kundklubb login och ta del av era medlemserbjudanden eller använd produktkod!

Om NordicCom

NORDICCOM AB startade år 2000 i Växjö. Vår huvudinriktning är försäljning och marknadsföring av mobiltillbehör och hemelektronik produkter med dess tillbehör. Med åren har vi breddat vårt sortiment inom olika segment med flera nya innovativa produkter och vi strävar hela tiden efter att bredda vårt sortiment med nya bra kvalitets produkter till rätt priser. Fåtal leverantörer kan matcha vår snabbhet och flexibilitet att föra skräddarsydda produkter på marknaden.
År 2013 flyttade verksamheten till Hovmantorp, 2017 till nya större lokaler och från 2018 startas det upp ett nytt trevligt showroom.
 
Personalen genomgår kontinuerligt utbildning och håller sig uppdaterade med de senaste nyheterna på marknaden, allt för att kunna leda våra kunder till rätt köp efter deras behov. Trots att företaget är ungt finns här en gedigen och mycket lång erfarenhet av både produkter och marknad.
 
AFFÄRSIDÉN, är med kärnvärden som kundservice, kompetent personal och bra produkter. Tillgodose våra kunder med kvalitativa produkter så att de kan expandera i enlighet med sina behov. Detta görs via ett starkt kundorienterat koncept, som bygger på en gemensam marknadsfilosofi och med en kontinuitet av kommunikation.

GENOM KONCEPTET, som bygger på ett långsiktigt samarbete, vill vi förändra filosofin i branschen. I samarbetet ska framgå vad som förväntas av parterna, inte bara prismässigt utan även av marknadsföring, logistik och kommunikation. Man kan i korthet säga att kunden skall känna köptrygghet i ett brett perspektiv.

Med vår organisation och vår flexibilitet, vill vi påstå att vi besitter en fördelaktig position för att kunna bemöta kundens övriga förfrågningar. Vi kan idag med stolthet konstatera att vi trots vår korta företagshistorik arbetat fram goda lösningar för våra kunders räkning!

VÅRT SORTIMENT består av egna varumärken, egen import eller varumärken som vi saluför eller har agenturen för i Sverige eller Norden.
 
VÅR MÅLSÄTTNING är att i ett långsiktigt perspektiv utöka vår verksamhet. Detta sker i enlighet med vårt koncept; god service, tillgänglighet, effektiv logistik vilket ger snabba och korrekta leveranser och våra kunders intresse av andra produkter!

Vi hjälper gärna kunder via telefon och e-post, se nedan kontaktuppgifter.
info@nordiccom.se

order@nordiccom.se
 
För service eller kontor
Kontor 0478-410 70
Service 072-565 37 39
service@nordiccom.se
 
Besöksadress/Showroom
Järnvägsgatan 8
36542 Hovmantorp
 
ChrisTsiomplikas Inköp/Produktutveckling/Försäljning
chris@nordiccom.se
Tel: 070-272 61 67
 
Per-Göran Svenson Ekonomi /administration
per-goran@nordiccom.se
Tel: 070-350 46 84
 
Alexander Tsiomplikas Marknadsföring/Sociala medier/Försäljning/Lager
alexander@nordiccom.se
Tel: 076-007 44 65